субота, 15 квітня 2017 18:15

Донька палицею вбила власну матір

Донька палицею вбила власну матір
Донька вбила матір ФОТО: zk.npu.gov.ua

На Закарпатті жінка до смерті побила власну матір. Трагедія сталася 12 квітня, у селі Забрідь Великоберезнянського району.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"Про смерть жінки правоохоронців повідомили медики. Донька намагалася приховати свою причетність, адже на тілі 67-річної матері явних ознак насилля видно не було. У той день 48-річна донька посварилася з матір'ю. Їй жінка нанесла декілька ударів по голові. Після цього пенсіонерці стало зле і вона лягла у ліжко відпочити. Через декілька годин донька взяла дерев'яну палицю та нанесла ще декілька ударів по голові та тілу. Внаслідок отриманих травм потерпіла померла. Експерти підтвердили, що останні удари виявилися фатальними", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік закопав живцем власну матір

Жінці оголосили про підозру. Суд розглянув та задовільнив клопотання слідчого про необхідність застосування щодо підозрюваної запобіжного заходу та взяв її під варту. Жінці загрожує від 7 до 10 років ув'язнення.

На Луганщині жінка вбила свою прикуту до ліжка матір. Вбивство списала на інсульт. Злочин скоїла, бо набридло прибирати за хворою 57-річною матір'ю. Правоохоронцям сказала, що померла внаслідок хвороби. Розтин показав - від тупої травми грудної клітини та живота з розривом правої нирки. А також травматичного шоку. Зловмисницю взяли під варту. Триває слідство.

Зараз ви читаєте новину «Донька палицею вбила власну матір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути