Ексклюзиви
середа, 12 квітня 2017 18:28

Чоловік закопав живцем власну матір

Чоловік закопав живцем власну матір
Син у дворі закопав матір ФОТО: rv.npu.gov.ua

У Володимирці на Рівненщині син побив матір сокирою та лопатою. Після цього закопав живцем. Ледь живу жінка знайшла сусідка. Інцидент стався 11 квітня, опівдні.

Про це повідомив відділ комунікації поліції області.

"Між 60-річною матір'ю та 40-річним сином виник конфлікт. Жінка просила сина відремонутвати паркан. Чоловік не витримав вказівок матері і вдарив її сокирою по голові. Жінка захистилася рукою. Тому чоловік вдарив ще раз. Потерпіла впала. А син пішов далі займатися справами. Жінка прийшла до тями. Пішла шукати сина. На городі отримала лопатою по шиї та втратила свідомість. Після цього чоловік вирішив закопати матір. Прикидану землею жінку помітила сусідка. Повідомила родичів. Ті викликали "швидку" і поліцію. У постраждалої діагностували політравму, численні рубані рани, відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, рубану рану шиї з відривом гортані глотки від трахеї, рубану рану кисті, численні забійні гематоми грудної клітини, травматичний шок. Жінка в реанімації. Вона у важкому стані. Лікарі жодних прогнозів не роблять", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дід побив 3-річну онуку до втрати свідомості та вкоротив собі віку

Слідчо-оперативна група затримала кривдника в будинку, коли той саме вимивав підлогу від крові. Зі слів затриманого, вбивати не хотів. Чоловікові загрожує до 15 років ув'язнення.

В Одесі двоє чоловіків заживо закопали 37-річну жінку на будівництві. Вирішили, що вона померла. Викрили у злочині 28 і 33-річного безхатьків. Вони разом із вбитою випивали у тому приміщенні. Виникла сварка. Жінку сильно побили і почали засипати землею. Коли вона отямилася, її добили.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік закопав живцем власну матір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути