неділя, 27 березня 2016 11:22

В Одесі бомжі поховали жінку живцем

В Одесі бомжі поховали жінку живцем
Фото: www.factroom.ru

В Одесі двоє чоловіків заживо закопали 37-річну жінку на будівництві, вирішивши, що вона померла.

Про це повідомили в прес-службі поліції Одеської області.

"У ході слідчо-оперативних заходів правоохоронці викрили 28 і 33-річного бездомних, які скоїли вбивство. З'ясувалося, що потерпіла, двоє затриманих і кілька невстановлених слідством чоловіків, перебували в приміщенні покинутого будинку в аварійному стані, розташованого в парку Преображенському, де всі разом розпивали спиртні напої", - повідомили в поліції.

Потім між групою чоловіків і жінкою виникла сварка, в ході якої 28-річний бездомний завдав удар лопатою жінці в область голови.

"Від отриманої травми потерпіла впала на землю і знепритомніла. У цей час чоловіки стали наносити удари руками і ногами по різних частинах тіла жінки, на які потерпіла вже не реагувала. Вирішивши, що вона померла, бездомні перенесли потерпілу до сусідньої будівлі, кинули тіло у вириту будівельниками яму, яку почали по черзі засипати землею", - йдеться в повідомленні поліції.

У цей час потерпіла отямилася і намагалася піднятися. Чоловіки почали знову бити жінку ногами і палицями. Від отриманих травм вона втратила свідомість, і зловмисники засипали її землею.


"Згідно з висновком судово-медичної експертизи, жінка померла в результаті механічної асфіксії", - зазначили правоохоронці. Слідчі відкрили кримінальне провадження - зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «В Одесі бомжі поховали жінку живцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути