вівторок, 15 січня 2013 09:01

Донецького ґвалтівника спіймали завдяки включеній мобілці жертви

Донецького ґвалтівника спіймали завдяки включеній мобілці жертви
Фото: khersonline.net

Артемівські правоохоронці за "гарячими слідами" затримали 37-річного місцевого жителя, який обгрунтовано підозрюється в згвалтуванні 18-річної дівчини.

Як розповів в.о. начальника сектора кримінального розшуку Артемівського МВ Юрій Березюк, пізно вночі в чергову частину міськвідділу міліції телефоном надійшло повідомлення від молодого хлопця про те, що в заплаві річки Бахмутка невідомий згвалтував його дівчину. На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група у повному складі.

З'ясувалося, що потерпіла разом з подругою поверталася додому. Дійшовши до моста, дівчата попрощалися, і далі кожна пішла своєю дорогою. Час наближався до півночі, потерпіла подзвонила мамі, щоб та не хвилювалася, а потім одразу подзвонила своєму хлопцю, аби за розмовою скоротати час у дорозі. Дівчині здалося, що за нею хтось іде, і вона про це сказала хлопцю.

По той бік телефону молодий чоловік почув, що до його співбесідниці підійшов якийсь чоловік і почав вимагати віддати телефон. Дівчина слухняно віддала одну трубку, але друга через гарнітуру залишилася на прийомі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Буковині 17-річний підліток зґвалтував, пограбував і вбив стареньку

Незнайомець же, схопивши дівчину за руку, потягнув її до річки. Потім зв'язок обірвався, а переляканий хлопець зателефонував на номер "102" і повідомив про те, що трапилося.

На місце події правоохоронці добралися за лічені хвилини, також були задіяні сили ДАІ і патрульно-постової служби. Міліціонери розосередилися і почали "прочісувати" беріг річки.

З'ясувалося, що дівчина відчайдушно чинила опір і намагалася вирватися, але зловмисник побив її і довів свій злочинний намір до кінця. Жертва насильства намацала поряд з собою порожню пляшку і зі всієї сили ударила зловмисника по голові. Це привело його в лють, але тут з'явилися працівники міліції. Злочинець кинувся в очерет, але втекти не вдалося.

Зараз підозрюваний знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.152 КК України (згвалтування), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 5 років.

Зараз ви читаєте новину «Донецького ґвалтівника спіймали завдяки включеній мобілці жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути