пʼятниця, 11 січня 2013 06:59

23-річний юнак зґвалтував 75-річну жінку, в якої винаймав кімнату

23-річний юнак зґвалтував 75-річну жінку, в якої винаймав кімнату

У середині грудня до чергової частини Приморського райвідділу Маріупольського МУ звернулася бабуся із заявою про те, що постраждала від квартиронаймача. Жінка поважного віку перебувала в стані шоку і насилу змогла розповісти про всі обставини події.

Про це розповіли в прес-службі Маріупольського МУ ГУМВС України в Донецькій області.Співробітники карного розшуку затримали підозрюваного у зґвалтуванні бабусі. 23-річний уродженець Маріуполя не знаходить слів, щоб розповісти про те, що зробив з 75-річною жінкою, у якої орендував кімнату. Він запевняє, що таке сталося з ним вперше, і все це завдяки надмірній дозі алкоголю й психологічному стресу: нібито вже занадто багато в його житті виникло проблем.

Як повідомив начальник сектора карного розшуку Приморського РВ Володимир Серйозний, було встановлено, що пенсіонерка мешкає в приватному будинку. Протягом кількох років вона здає кімнати студентам, щоб мати додаткове джерело доходу. На той момент у неї орендували житло троє хлопців, один із яких і скоїв кримінальне правопорушення. Того дня хлопець прийшов додому, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, і зґвалтував літню жінку. Коли бабуся змогла вирватися, вона відразу ж вибігла на вулицю, щоб покликати на допомогу сусідів. Скориставшись моментом, квартирант знайшов ксерокопії свого паспорта, які залишав власниці будинку на всяк випадок, узяв речі й зник.

Кілька днів зловмисник переховувався у своїх знайомих, міняв сім-картки в телефоні. Однак оперативники, знаючи лише ім'я та прикмети фігуранта, встановили місцезнаходження ґвалтівника та затримати його.

За словами старшого слідчого Приморського РВ Олега Балаєва, за цим фактом порушено кримінальне провадження за ст. 152 Кримінального кодексу України "Зґвалтування" і за ч.2 ст. 153 Кримінального кодексу України "Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом", за що фігурантові загрожує до 7 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «23-річний юнак зґвалтував 75-річну жінку, в якої винаймав кімнату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути