четвер, 10 січня 2013 10:38

Донеччанин зґвалтував дитину просто на вулиці

Донеччанин зґвалтував дитину просто на вулиці
Фото: amurpress.ru

За одну ніч співробітники Куйбишевського райвідділу міліції Донецька розкрили тяжкий злочин – зґвалтування неповнолітньої – і затримали підозрюваного.

13-річна донеччанка засиділася у подружки допізна. Близько 22.30 гостя зазбиралася додому, і хазяйка пішла її провести. Дівчатка жили недалеко одна від одної, на сусідніх вулицях. На середині шляху вони розлучилися, і подруга повернулася додому, а школярка, яка загостювалася, продовжила свій шлях.

Коли до будинку залишалося всього близько ста метрів, несподівано з'явився невідомий. Чоловік підскочив до дівчинки з-за рогу котельної і, схопивши за горло, почав душити. При цьому зловмисник вимагав віддати йому все коштовне – прикраси, гроші, мобільний телефон. Але, на біду, у жертви нічого цього з собою не було. Це розлютило нападника.

Він приставив до боку дівчинки якийсь гострий предмет і, тримаючи за шию, повів до посадки, що була неподалік. Знаходячись у стані алкогольного сп'яніння, злочинець із застосуванням фізичного насильства вступив з неповнолітньою в статевий зв'язок, після чого втік з місця злочину.

Діставшись додому, потерпіла розповіла про те, що трапилося, матері. Жінка відразу викликала міліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримчанин пропонував 10-річну дівчинку для заняття груповим сексом

Всю ніч правоохоронці під керівництвом заступника начальника Куйбишевського РВ Олександра Волкова і начальника слідчого відділу Наталії Бєлоус напружено працювали. В результаті оперативних дій співробітниками карного розшуку "за гарячими слідами" був затриманий 20-річний донеччанин, раніше не засуджений, який в скоєнні злочину був викритий і зізнався.

Відносно затриманого відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 152 Кримінального кодексу України "Зґвалтування неповнолітньої". Фігурантові загрожує до 12 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Донеччанин зґвалтував дитину просто на вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути