вівторок, 22 листопада 2011 16:22

Донецьк будуть посилено охороняти ще 2 дні від терористів

Донецьк будуть посилено охороняти ще 2 дні від терористів

У Донецьку посилений варіант патрулювання не обмежиться сьогоднішнім днем, а триватиме до 24 листопада включно, заявив заступник начальника Київського районного відділу Донецького міськуправління ГУ УМВС України в Донецькій області Євген Романов.

"До 24 числа, при необхідності, згідно вказівки главку, ми продовжимо цей захід", - сказав Є. Романов журналістам у вівторок у Донецьку.

За його словами, патрулювання вулиць відбувається в посиленому режимі. Особовому складу відданий наказ звертати увагу на підозрілі пакунки, ящики, мішки, залишені без нагляду, а також на підозрілих особ, які можуть носити такі предмети. У першу чергу патрульні оглядають місця масового скупчення людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура вважає, що вибух у Дніпропетровську влаштували терористи

"У першу чергу на маршрутах патрулювання обстежуємо житлові приміщення, лікувальні установи, школи, дитячі садки та зупинки громадського транспорту", - повідомив Романов.

22 листопада на охорону громадського порядку та патрулювання вулиць Донецька задіяні більше 700 співробітників різних служб та підрозділів міліції: апарату ГУМВС, міськрайорганів, ДАІ, ДСО, а також курсанти Донецького юридичного інституту та військовослужбовці внутрішніх військ.

Як повідомлялося напередодні, міліція Донецької області переведена на посилений варіант несення служби у зв'язку із загрозою терактів.

Зараз ви читаєте новину «Донецьк будуть посилено охороняти ще 2 дні від терористів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути