вівторок, 22 листопада 2011 10:28

Донецькі в очікуванні терактів: міліція працює в посиленому режимі

Донецькі в очікуванні терактів: міліція працює в посиленому режимі

У Донецьку ніч пройшла без пригод, правоохоронці продовжують працювати в посиленому режимі у зв'язку із загрозою терактів.

Як повідомив керівник центру громадських зв'язків ГУ МВС України в Донецькій області Ігор Дьомін, в Донецьку все спокійно.

"Ніч пройшла без пригод", - сказав Дьомін.

Він також додав, що правоохоронці продовжують працювати в посиленому режимі.

Як повідомлялося напередодні, міліція Донецької області переведена на посилений варіант несення служби у зв'язку із загрозою терактів.

"У зв'язку з поширенням у деяких ЗМІ інформації про загрозу проведення терористичних акцій в Донецьку, повідомляємо, що правоохоронцями вживаються всі необхідні заходи щодо недопущення можливих терактів", - повідомляється на офіційному сайті ГУ МВС України в області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові спецназ СБУ захопив офіс "Патріоту України"

Міліція області переведена на посилений варіант несення служби, при главку створено оперативний штаб з прийняття необхідних заходів, спрямованих на забезпечення безпеки жителів регіону.

Міліція закликала жителів області проявляти пильність, і в разі виявлення будь-яких підозрілих предметів телефонувати за телефоном "102".

Раніше прокуратура Донецької області порушила кримінальну справу за ознаками можливого скоєння терактів (ст. 258 КК України). Рішення порушити кримінальну справу з цього приводу було прийнято після здійснення терактів в трьох областях - Харківській, Запорізькій і Дніпропетровській. У Дніпропетровську загинула одна людина, у Харківській і Запорізькій областях обійшлося без жертв.

Зараз ви читаєте новину «Донецькі в очікуванні терактів: міліція працює в посиленому режимі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути