субота, 06 жовтня 2012 10:25

ДНК Мазурка збіглася зі слідами в "Каравані": на нього вішають ще 17 вбивств

ДНК Мазурка збіглася зі слідами в "Каравані": на нього вішають ще 17 вбивств
ФОТО Мазурка з соцмережі Одноклассники

Підозрюваного у потрійному вбивстві охоронців "Каравану" Ярослава Мазурка підозрюють у причетності до вбивства 17 інших людей у ??Києві та Київській області протягом декількох років, повідомляє Главком.

Крім того, аналіз ДНК підозрюваного у вбивстві трьох охоронців "Каравану" Ярослава Мазурка співпав зі слідами злочинця в "Каравані".

Про це повідомляє газета "Сегодня" з посиланням на джерело в МВС.

Також Мазурок засвітився в базі, де реєструють власників зброї - певний час назад він подав туди заяву про втрату газового пістолета. Саме за втрату зброї він був звільнений з роботи.

У середу, 3 жовтня, в його київській квартирі провели обшук, вилучили деякі речі і провели аналіз ДНК - він збігся зі слідами злочинця в "Каравані". Також вдома знайшли устаткування для виготовлення саморобних куль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярослав Мазурок фотографував "Караван" за рік до стрілянини

Слідство припускає, що мотивом розстрілу став страх Мазурка, що під час затримання міліцією в "Каравані" у нього знайдуть зброю і вийдуть на інші злочини. Тому він і зважився на вбивство охоронців.

Згідно з цією версією, у міліції перевіряють причетність підозрюваного в розстрілі охоронців "Каравану" Ярослава Мазурка до інших злочинних епізодів.

Раніше міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко заявив, що вбивцею охоронців є уродженець Львівської області 1974 року народження по імені Ярослав Мазурок, який раніше працював у приватних охоронних структурах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підозрюваний у вбистві охоронців "Каравану" був неонацистом і читав Гітлера

"Ця людина працювала в приватних охоронних структурах, займалась спортом, має звання кандидата в майстри спорту з боксу", - сказав Захарченко.

Нагадаємо, 26 вересня вдень охоронець ТРЦ "Караван" зауважив, що один з відвідувачів викрав товар, після чого останньому було запропоновано пройти в кімнату охорони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пытался вызвать у людей положительные эмоции, а вызвал панику, наряд полиции и Сатану" - Ярослав Мазурок

Там зловмисник відкрив вогонь, убивши на місці трьох охоронців, четвертого важко поранив, а потім зник.

Зараз ви читаєте новину «ДНК Мазурка збіглася зі слідами в "Каравані": на нього вішають ще 17 вбивств». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

190

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути