пʼятниця, 05 жовтня 2012 16:09

Спецтема: Розстріл у "Каравані"

МВС: охоронців "Каравану" вбив кандидат в майстри спорту з боксу

МВС: охоронців "Каравану" вбив кандидат в майстри спорту з боксу
Фото: tsn.ua

Вбивцею охоронців в столичному ТРЦ "Караван" є уродженець Львівської області 1974 року народження на ім'я Ярослав Мазурок, який раніше працював у приватних охоронних структурах. Про це заявив міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко.

"Завдяки зусиллям та інформації, яка надходила до нас від громадян, ми встановили особу людини, яка скоїла цей злочин. Це уродженець Львівської області, який тривалий час проживав у місті Києві, Мазурок Ярослав Феодосійович, 1974 року народження. Ця людина працювала в приватних охоронних структурах, займалася спортом, має звання кандидата в майстри спорту з боксу", - сказав Захарченко в інтерв'ю "5 каналу".

Глава МВС підкреслив, що зараз вживаються всі заходи для затримання підозрюваного.

Міністр зазначив, що вирішується питання про заохочення і виплату грошової винагороди тим громадянам, від яких надійшла оперативна, значима інформація щодо встановлення особи вбивці.

"І надалі ми просимо громадян, щоб дзвонили, зверталися до органів внутрішніх справ, до міліціонерів з інформацією про місце знаходження цього громадянина", - сказав Захарченко.

Він підкреслив, що припущення про те, що вбивця працював в правоохоронних або інших силових структурах не підтвердилися.

Як повідомлялося, 26 вересня вдень охоронець ТРЦ "Караван" на вул. Луговий в Києві помітив, що один з відвідувачів викрав товар, після чого останньому було запропоновано пройти в кімнату охорони. Там зловмисник відкрив вогонь, убивши на місці трьох охоронців, четвертого важко поранив, а потім втік.

Оболонський райвідділ столичної міліції порушив кримінальну справу. Орієнтування на злочинця розіслані в Росію і Білорусію. У МВС також повідомили, що всі міліцейські структури, причетні до розшуку злочинця, працюють цілодобово.

За інформацію, яка допоможе у розшуку зловмисника, обіцяно грошову винагороду в сумі 100 тис грн.

Зараз ви читаєте новину «МВС: охоронців "Каравану" вбив кандидат в майстри спорту з боксу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

481

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути