пʼятниця, 05 жовтня 2012 19:47

"Пытался вызвать у людей положительные эмоции, а вызвал панику, наряд полиции и Сатану" - Ярослав Мазурок

Автор: Фото: odnoklassniki.ru
 

Ярослав Мазурок, якого міністр внутрішніх справ назвав винним у вбивстві охоронців торгового центру "Караван", востаннє заходив на свою сторінку в соціальній мережі "Одноклассники" сьогодні о 12:38.

За інформацією, яку Мазурок подав про себе на сторінці, йому 38 років і він мешкає в Києві. Закінчив школу №1 (якого міста - не вказано). Має 40 друзів, серед яких 3 родичі, 3 однокласники і 1 колега.

Завантажив 123 фотографії, які посортував у 4 альбоми. Один із альбомів - фотографії коридорів його школи. З самим обвинуваченим є тільки одне фото - він стоїть на фоні якогось стадіону. Зовні справді нагадує злочинця, якого зафіксували камери відеонагляду ТЦ "Караван".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львівські міліціонери і боксери нічого не знають про стрільця з "Каравану"

Востаннє свій статус Мазурок оновив 11 червня. Написав цитату Володимира Висоцького: "Болею давно, а сегодня умру на спортивной нашей арене".

Інші статуси: "может показаться что я ничего не делаю, но на клеточном уровне я очень занят", "Пытался вызвать у людей положительные эмоции, а вызвал панику, наряд полиции и Сатану", "Учтите! Всё, что Вы скажите, будет использовано против Вас! - Голая баба! - Что, голая баба? - Используйте против меня голую бабу!", "сотрите монеткой защитный слой и увидите под ним счастье (это не шутка)".

Зараз ви читаєте новину «"Пытался вызвать у людей положительные эмоции, а вызвал панику, наряд полиции и Сатану" - Ярослав Мазурок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

58

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути