середа, 16 листопада 2011 09:57

Дніпропетровський міліціонер у ванній вистрелив собі у голову з дробовика

Дніпропетровський міліціонер у ванній вистрелив собі у голову з дробовика

У Дніпропетровську у власній квартирі знайшли труп оперуповноваженого карного розшуку Кіровського райвідділу міліції Дніпропетровського міського управління лейтенанта міліції, 1981 року народження. Тіло лежало у ванній кімнаті.

Про це повідомили у прес-службі МВС у Дніпропетровській області.

Повідомлення до ГУ МВС надійшло 15 листопада. Покійний навчався заочно на другому курсі юридичного факультету Національного гірничого університету, по службі характеризувався позитивно, дисциплінарних стягнень не мав, проживав з батьками у трьох кімнатній квартирі у Дніпропетровську.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний українець вирішив покінчити з собою у Москві, але потім передумав

"В ході розслідування було встановлено, що співробітник міліції перебуваючи у відпустці покінчив життя самогубством, вистріливши собі у підборіддя з мисливської гладкоствольної рушниці "ІЖ", офіційно зареєстрований на його ім'я. Його знайшов батько, котрий повідомив про це керівництво райвідділу міліції. Причина самогубства - сварка з дівчиною. Оперуповноважений залишив передсмертну записку та зателефонував матері, яка повідомила батька про наміри сина", - повідомили в міліції.

Нагадаємо, У Київській області у кузові автомобіля для конвоювання ув'язнених біля Бучанської виправної колонії 9 листопада виявили застреленим 36-річного старшину міліції.

Зараз ви читаєте новину «Дніпропетровський міліціонер у ванній вистрелив собі у голову з дробовика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути