вівторок, 15 листопада 2011 15:50

Мешканець Вінниччини зп'яну випив отруту від щурів

Мешканець Вінниччини зп'яну випив отруту від щурів

15 листопада зранку у реанімації опритомнів 21-річний Андрій Деркач з села Шура Копіївська Тульчинського району на Вінниччині. Той 14 листопада близько 8 ранку випадково вжив отруту від щурів, повідомляють в обласному МНС.

"Що то була за отрута, невідомо. Сьогодні пацієнт у задовільному стані. Ми з ним розмовляли. Як вийшло так, що він вжив отруту, він не пам'ятає. Бо до цього знаходився під дією алкоголю. Пообіцяв мені особисто, що більше зловживати оковитою не буде", - розповіла завідувачка медичною частиною Тульчинської райлікарні Любов Савишина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилась нова підліткова хвороба "дранкорексія"

Пацієнт не каже, чи було отруєння спробою самогубства.

"Півроку тому Андрій повернувся з Харківської області. Жив там із своєю дружиною, яка звідти. Вони розлучилися. Кажуть люди, що дівчинка вагітна. А дома ніде не працював. Спробував на нашому сільському підприємстві попрацювати. Яблука збирав. Та покинув, сказав, що йому дуже важко. Чого важко, я так і не зрозуміла. Він не маленький, нормальна здорова людина. Але живе на шиї мами. Вона — наш сільський сімейний лікар. На її руках ще один син, він інвалід з дитинства. У школу не ходив. Має проблеми з головою. Жінка тягне все сама. З чоловіком розлучилася", - розповіла працівниця сільради Шури Копіївської.

Зараз ви читаєте новину «Мешканець Вінниччини зп'яну випив отруту від щурів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути