вівторок, 25 жовтня 2011 14:25

Діда, єдиного представника сильної статі на все село, можуть посадити за вбивство

Діда, єдиного представника сильної статі на все село, можуть посадити за вбивство

На занедбаному подвір'ї в одному із сіл Макарівського району місцеві пенсіонерки побачили чоловіка, який вишукував, чим тут поживитися. У чоловікові, який намагався викрасти металобрухт, мешканці впізнали 52-річного колишнього в'язня, який був засуджений за крадіжки та жив у їхньому селі.

"Перелякані бабці почали галасувати. На крики сусідок вийшов 76-річний пенсіонер. До речі, єдиний представник сильної статі на кільканадцять дворів у селі. Щоб затримати зловмисника дідусь схопив металевий лом і пішов у бік крадія, який вже кинувся навтьоки. Не зважаючи на різницю у віці, дід все-таки його наздогнав. Між чоловіками почалася бійка. Захищаючись, пенсіонер повалив односельця на землю, приставив до шиї лом і натиснув. Тим часом одна з жінок зупинила автомобіль і попросила водія викликати швидку і міліцію.

По приїзду лікарі, на жаль, констатували смерть потерпілого від механічної асфіксії. Дідуся, який у всьому зізнався, затримали правоохоронці. За його словами вбивати крадія він не збирався, хотів лише допомогти затримати зловмисника", - розповіла Юлія Сінчак з ВЗГ ГУМВС України в Київській області.

За даним фактом макарівська міліція порушила кримінальну справу за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (вбивство). Відносно пенсіонера обрана міра запобіжного заходу – підписка про невиїзд. Чоловікові загрожує від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Триває слідство.

Зараз ви читаєте новину «Діда, єдиного представника сильної статі на все село, можуть посадити за вбивство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути