вівторок, 25 жовтня 2011 12:13

Екс-футболіст збірної Франції напав на охоронців з бейсбольною битою

Екс-футболіст збірної Франції напав на охоронців з бейсбольною битою

Екс-футболіст збірної Франції з футболу Тоні Верель і ще троє були заарештовані за звинуваченням у спробі вбивства, передає Франс Прес.

За даними поліції, близько третьої години ночі з суботи на неділю з нічного клубу на околиці Нансі за неналежну поведінку в стані алкогольного сп'яніння виставили групу відвідувачів, серед яких був Верель.

Озброївшись бейсбольними битами, ця компанія повернулася до клубу і атакувала охоронців, які стояли на вході. Ті застосували газові балончики, після чого нападники відкрили стрілянину.

В результаті з гвинтівки 22-го калібру були поранені троє працівників закладу: одному прострелили ногу, іншому - руку, третій отримав серйозніші пошкодження, проте, за інформацією агентства, його життю зараз нічого не загрожує.

Затримані, серед яких 38-річний Верель і його брат, перебуватимуть під вартою до засідання суду в найближчий четвер.

Футбольну кар'єру Верель починав у 1991 році в місцевому клубі рідного міста Нансі. Нападник двічі ставав чемпіоном Франції - у складі "Ланса" (1998) і "Ліона" (2003).

У 2009 році він приєднався до клубу третього дивізіону країни "Геньон" і одночасно став його співвласником. "Геньон" припинив своє існування у квітні цього року.

За національну збірну Франції Верель відіграв 8 матчів у період з 1998 по 2000 рік, відзначившись одним голом, але чемпіоном світу чи Європи не ставав.

Зараз ви читаєте новину «Екс-футболіст збірної Франції напав на охоронців з бейсбольною битою ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути