середа, 12 травня 2021 18:47

Дешеве шоу: Палатний відреагував на обшуки в нього вдома

Дешеве шоу: Палатний відреагував на обшуки в нього вдома

Вдома в Артура Палатного, голови політвиконкому партії "Удар", народного депутата VII-VIII скликань, що очолював Комітет ВРУ з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту й туризму дві каденції поспіль, відбуваються обшуки. Також з обшуком прийшли у квартиру його першої дружини, з якою Палатний розлучився понад 20 років тому.

Про це політик повідомив у Facebook.

"Команда пішла з Банкової. Там сидять головні сценаристи цього дешевого кіно. Керують політичним замовленням ті, хто намагаються маніпулювати президентом, шепочучи йому на вухо. Виконавці - деякі представники прокуратури, спільно з іншими, не гідними своїх погонів правоохоронцями, в ручному режимі просто виконують завдання ", - написав він.

За словами Палатного, правоохоронці навіть не можуть адекватно пояснити підстави своїх дій.

"Ні про які дотримання норм закону теж не йдеться. А для чого? Якщо робота ведеться "під крилом" "сильних світу цього", - пише він.

За словами політика, мета цих дій банальна - тиск і залякування.

"Тому що партія "Удар" може скласти сильну конкуренцію на виборах. І, вочевидь, вони забули одне "але". Ми вже це проходили. Часи Януковича стали хорошим щепленням від страху й серйозного сприйняття таких дешевих шоу. Декорації змінилися, методи перейшли у спадок. Різниця ще в тому, що за вікном не 2012-й, і місць, куди було б добре втекти замовникам цієї афери, не залишилося. Тому що відповідальність, як показує практика, однаково наздожене", - додав Палатний.

Зараз ви читаєте новину «Дешеве шоу: Палатний відреагував на обшуки в нього вдома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути