вівторок, 12 квітня 2011 19:26

Держохорона погрожувала побити камеру, щоб журналіст не знімав кортеж

Держохорона погрожувала побити камеру, щоб журналіст не знімав кортеж

Представник державної служби охорони на перетині вулиць Шовковичної і Лютеранської у Києві перешкоджав журналістам знімати проїзд кортежу, який виїжджав з воріт адміністрації президента.

Інцидент стався близько 18.30, повідомляє кореспондент "Української правди".

Зокрема, службовець почав виривати камеру в журналіста "Української правди" пояснюючи це тим, що проїзд кортежу заборонено знімати.

На прохання журналіста преставитися чоловік відповів відмовою.

"Я не буду тобі представлятися. Ви не будете тут знімати. Я зараз розіб'ю тобі камеру", - сказав він.

У момент проїзду кортежу охоронець почав виривати камеру в журналіста з рук, чим не дав зняти жодного кадру і погрожував її розбити.

Як повідомлялося, нещодавно екс-президент Леонід Кравчук висловив обурення статками Ющенка та Кучми. Оцінюючи розмах нинішньої еліти, Кравчук зазначив, що, "якщо порівнювати життя членів політбюро і секретарів ЦК з тим, як живуть сьогодні, - це "детский лепет". Президент зауважив також велелюдність кортежу українських чиновників: "Прибула (канцлер Німеччини Ангела Меркель-ред.) на маленькому літаку, з нею – 5 осіб, вони не лишаються на ніч і навіть не обідають. Наші прилітають 60 осіб".

Нагадаємо, для кортежу прем'єр-міністра Миколи Азарова рух у Києві у ранкові години пік перекривають на три хвилини. Водночас, цього достатньо щоб два мости через Дніпро зупинилися у заторах. Щоб об'їхати автомобілістів, прем'єр може виїхати і на зустрічну смугу, як це сталося 19 січня.

Голова КМДА Олександр Попов також порушує правила дорожнього руху точнісінько так само, як і мер Леонід Черновецький. Добирається він на роботу за 8 хвилин, хоча від Дніпровської Набережної, де він живе, до мерії - 10 км.

Зараз ви читаєте новину «Держохорона погрожувала побити камеру, щоб журналіст не знімав кортеж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути