вівторок, 06 вересня 2022 06:27

Спецтема: Війна Росії проти України

"Демілітаризували" увесь батальйон із командуванням – як в Україні знищують російських окупантів
14

Російських окупантів в Україні знищують часто цілими підрозділами.

Зокрема, 2 вересня ЗСУ "демілітаризували" 2-й десантно-штурмовий батальйон 83-ї десантно-штурмової бригади армії РФ. Така інформація з'явилася в російських ЗМІ, повідомляє у Telegram офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц".

ЗСУ знищили російський 2-й десантно-штурмовий батальйон 83-ї бригади в повному складі, в тому числі командний склад
Фото: t.me/a_shtirlitz
Майор Герман Юдін
Лейтенант Михайло Зуєв
Капітан Сергій Морозов
Майор Вадим Лемеш

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ знищили склад, з якого окупанти брали ракети для обстрілу Харкова – Зеленський

На батьківщині окупантів пишуть, що батальйон із командним складом "героїчно поліг, не залишивши позиції, викликавши вогонь артилерії на себе". Стверджують, що така доля спіткала загарбників "у ході третього поспіль штурму ЗСУ".

Анатолій "Штірліц" наводить також дані інших російських офіцерів, які "офіційно денацифікувалися і демілітаризувалися" у боях з українськими військами.

Це, зокрема, заступник комбата майор Герман Юдін, майори Вадим Лемеш та Олександр Ананічев. "Задвохсотилися" також капітани Сергій Морозов, Олександр Козін, Іван Брилін та Олексій Пащенко.

Не повернуться з війни в Україні старші лейтенанти Михайло Зуєв, Марсель Таутанов, Рафіл Гайнутдінов, Рафаель Оганесян, Олександр Нестеренко та Олександр Тюкін.

31 серпня в Україні "задвохсотився" начальник оперативного відділу 165-ї артилерійської бригади з Далекого Сходу майор Дмитро Копанцев. Вбивати українців він приїхав уже вдруге.

У мережі опубліковано чергове відео спалення ворожої техніки та живої сили противника. У Telegram-каналі Сухопутних військ ЗСУ показали бойову роботу 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила.

Втрати російських окупантів в Україні на 5 вересня становлять 49,8 тис. осіб. Ще 300 росіян поповнили лави "200-х" 4 вересня, повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Зараз ви читаєте новину «"Демілітаризували" увесь батальйон із командуванням – як в Україні знищують російських окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути