пʼятниця, 23 жовтня 2020 14:42

Чоловік стріляв із пістолета, бо хотів налякати п'яних сусідів

Чоловік стріляв із пістолета, бо хотів налякати п'яних сусідів
Чоловік почав стріляти з пістолета, щоб налякати сусідів, які пили алкоголь і шуміли Фото: unian.ua

У Львові на просп. Свободи між мешканцями одного з будинків виник конфлікт. 3 чоловіків пили алкоголь у дворі й шуміли. Один із сусідів почав стріляти з пістолета, щоб їх налякати. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік серед вулиці обстріляв свою знайому

"22 жовтня, близько 22:00, на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення, що на подвір'ї одного з будинків на проспекті Свободи у Львові кілька хлопців розпивають спиртне, не реагують на зауваження мешканців і порушують порядок. За цією адресою виїхав екіпаж патрульної поліції", — йдеться у повідомленні.

Порушники розповіли поліцейським, що у них виник конфлікт із мешканцем будинку, під час якого чоловік здійснив кілька пострілів із невідомої зброї. Стрільцем виявився 51-річний чоловік. У нього вилучили пістолет. Дозволу на зброю він не надав.

У поліції відкрили кримінальне провадження за незаконне поводження зі зброєю. Чоловіку може загрожувати від 3 до 7 років позбавлення волі. На людей, які розпивали алкоголь у громадському місці, склали адміністративний протокол.

У Києві 2 чоловіків помстилися сусіду й пошкодили його автомобіль. Облили його невідомою сумішшю і підпалили. Напередодні у власника виник конфлікт з одним із чоловіків. Він неодноразово робив йому зауваження за те, що той псує двері під'їзду.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік стріляв із пістолета, бо хотів налякати п'яних сусідів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути