четвер, 22 жовтня 2020 13:34

Чоловіки помстилися сусіду за зауваження та спалили його авто

Чоловіки помстилися сусіду за зауваження та спалили його авто
Напередодні в сусіда виник конфлікт з одним із чоловіків. Він неодноразово робив йому зауваження через те, що той псує двері під'їзду

У Києві двоє чоловіків помстилися своєму сусіду й пошкодили його автомобіль. Вони облили його невідомою сумішшю і підпалили. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спалили автомобіль програми "Схеми"

"На спецлінію 102 надійшло повідомлення про займання автомобіля Volkswagen Passat на вулиці Булгакова у Святошинському районі столиці. На місце події негайно виїхали рятувальники, слідчо-оперативна група та представники профільних служб поліції Києва. Прибувши за вказаною адресою, рятувальники загасили полум'я, а правоохоронці провели огляд місця події, звідки вилучили пластикову пляшку, яку направили на експертизу", — йдеться в повідомленні.

Напередодні в сусіда виник конфлікт з одним із чоловіків. Він неодноразово робив йому зауваження через те, що той псує двері під'їзду. Коли поліцейські перевірили цю інформацію, підпалювачів затримали.

Зловмисниками виявились двоє місцевих жителів 1987-го та 1988 року народження, які раніше притягувались до кримінальної відповідальності за майнові злочини та злочини, пов'язані з наркотиками.

У поліції відкрили кримінальне провадження за умисне пошкодження майна. Підпалювачам загрожує від 3 до 10 років позбавлення волі.

У Києві чоловік згорів заживо в гаражі. Трагедія сталася вранці в неділю, 28 липня, в Дарницькому районі Києва. У гаражному кооперативі на вулиці Літинського, 1в, спалахнув один із боксів. Під час перевірки гаража пожежники виявили всередині знищений вогнем автомобіль і обгоріле тіло чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіки помстилися сусіду за зауваження та спалили його авто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути