пʼятниця, 23 жовтня 2020 09:59

Чоловік серед вулиці обстріляв свою знайому

Чоловік серед вулиці обстріляв свою знайому
Чоловік був у стані алкогольного сп'яніння і пояснив, що здійснив кілька пострілів у бік потерпілої на ґрунті конфлікту і неприязних стосунків

У Запоріжжі чоловік у центрі міста обстріляв свою знайому. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Запорізької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний чоловік стріляв із револьвера на балконі

"21 жовтня, близько 21-ї, до Вознесенівського відділення поліції ГУНП у Запорізькій області надійшло повідомлення про подію, що сталася в центрі міста, на бульварі Шевченка. Військовослужбовці чергового патруля, перебуваючи поблизу Будинку культури "Дніпроспецсталь", почули постріли і побігли на місце, де пролунали звуки. Громадяни повідомили їм, що чоловік із пістолета стріляв у жінку, та вказали напрямок, в якому він намагався втекти. Патрульні наздогнали зловмисника, але він чинив активний опір і не випускав з рук предмета, схожого на пістолет, спрямовуючи в бік правоохоронців. Один із громадян, які на той час опинилися в центрі подій, вибив з рук хулігана зброю і допоміг нацгвардійцям надіти тому кайданки", – йдеться в повідомленні.

Поліцейські встановили особу стрілка. Ним виявився раніше судимий чоловік 1973 року народження. Він перебував у стані алкогольного сп'яніння і пояснив, що здійснив кілька пострілів у бік потерпілої на ґрунті конфлікту і неприязних відносин. У порушника вилучили револьвер.

Потерпілу жінку 1993 року народження з вогнепальним пораненням ноги забрали в лікарню. Після надання допомоги її відпустили додому.

У поліції відкрили кримінальне провадження за хуліганство. Вирішується питання повідомлення чоловіку про підозру та обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

У Ширяївському районі Одеської області 36-річний чоловік прийшов із рушницею до співмешканки, з якою посварився напередодні, та почав стріляти на подвір'ї. Жінка з рідними кинулися на постріли. Першим вибіг її 16-річний брат. Від отриманих вогнепальних поранень він помер у реанімації.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік серед вулиці обстріляв свою знайому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути