вівторок, 01 вересня 2020 17:27

Чоловік ґвалтував неповнолітніх із порушеннями інтелектуального розвитку

Чоловік ґвалтував неповнолітніх із порушеннями інтелектуального розвитку
Чоловік ґвалтував неповнолітніх із порушеннями інтелектуального розвитку. Фото: www.volyn24.com

У Чернівецькій області чоловік ґвалтував неповнолітніх із порушеннями інтелектуального розвитку, а потім грабував їх. Зафіксовано щонайменше два випадки таких дій. Про це повідомляє поліція Чернівецької області.

"Поліцейські довели причетність жителя Сторожинеччини до скоєння насильницьких дій щодо неповнолітніх дівчат із порушеннями інтелектуального розвитку. Чоловіку загрожує позбавлення волі до 12 років", - йдеться в повідомленні.

У лютому цього року до поліції звернулася жителька Герци з заявою. Невідомий чоловік вступив у статеві стосунки з її неповнолітньою донькою без згоди дівчини. Також жінка розповіла поліції, що зловмисник забрав у її доньки телефон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батько впродовж року ґвалтував неповнолітню доньку

З опису неповнолітньої поліцейські встановили особу ґвалтівника. Ним виявився 32-річний житель селища Красноїльськ. Чоловік раніше неодноразово відповідав перед законом за вчинення крадіжок та грабежів.

"Під час досудового розслідування правоохоронці з'ясували, що підозрюваний причетний до вчинення ще одного аналогічного кримінального правопорушення. 2016 року він зґвалтував неповнолітню чернівчанку та незаконно заволодів її ювелірними прикрасами", - зазначили в поліції.

Поліцейські встановили, що в обох випадках порушник використовував одну схему: через соціальні мережі знайомився з неповнолітніми дівчатами, які мали порушення інтелектуального розвитку, та входив до них у довіру. Чоловік призначав їм побачення, використовував безпорадний стан, ґвалтував, після чого забирав у потерпілих цінні речі та зникав у невідомому напрямку.

"Слідчі поліції скерували обвинувальний акт щодо правопорушника для розгляду до суду. Наразі обвинувачений перебуває під вартою у слідчому ізоляторі", - повідомляє поліція.

Чоловіку інкримінують вчинення кримінальних правопорушень — зґвалтування та грабіж.

Підлітки побили та зґвалтували хлопчика-інваліда. Двох зловмисників, які катували і ґвалтували хлопчика, взяли під варту без права внесення застави.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік ґвалтував неповнолітніх із порушеннями інтелектуального розвитку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути