понеділок, 12 березня 2012 15:52

Чернівчанка так святкувала жіноче свято, що випала з 7 поверху

33-річна мешканка міста Чернівці на підпитку випала з сьомого поверху багатоповерхівки, але дивом залишилась жива. Сталося це 9 березня о 14:30. Лікарі кажуть, що якби не виноградник, який росте під будинком, жінка забилась би насмерть.

За словами заступника головного лікаря лікарні швидкої медичної допомоги Чернівців Миколи Щербана, зараз жінка знаходиться у реанімаційному відділенні шпиталю, її стан оцінюється як стабільно важкий.

Автор: Фото Оксани Любоказки
 

"Вона отримала численні травми, зокрема перелом п'яти ребер з правого боку, перелом тазу та сильний забій хребта. До нас в лікарню поступила у шоковому стані та п'яна", - каже лікар.

"Ми вивели її зі стану алкогольного сп'яніння, але говорити про кількість випитого нею я не маю морального права. Єдине що можу сказати – це був нещасний випадок, а не намагання покінчити життя самогубством".

Автор: Фото Оксани Любоказки
 

Жінку у лікарні провідують родичі, тут вона пробуде ще близько місяця, а весь курс лікування та реабілітації триватиме півроку, кажуть медики.

Зараз ви читаєте новину «Чернівчанка так святкувала жіноче свято, що випала з 7 поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути