пʼятниця, 22 липня 2011 17:10

2-річний хлопчик вижив завдяки москітній сітці та дереву

2-річний хлопчик вижив завдяки москітній сітці та дереву

21 липня близько 10.00 у м. Гнівань Вінницької області з 4 поверху випав 2-річний Олександр Овчарук.

За словами начальника Гніванського міського відділення міліції У Вінницькій області Романа Андрущака, хлопчик народився у сорочці.

"Вікно їх квартири у п'ятиповерхівці виходить на центральну вулицю. Вся територія заасфальтована, газону немає. Якби не дерево, все могло бути трагічніше. Москітна сітка, на якій падала дитина, зачепилась за гілля, і так пом'якшила удар від падіння", - зазначив він.

Хлопчик грався у кімнаті, а мати готувала їсти на кухні. Захотів подивитись, що там на вулиці відбувається. Підійшов до вікна, вперся головою об сітку, та не витримала і випала.

"До цих пір до тями не можу прийти. Слава Богу, кістки цілі. Але є зміщення шийного хребця. То іноді Сашуня плаче. Лежить, трошки розмовляє", - сказала бабуся хлопчика Лілія Михайлівна.

Олександр Овчарук перебуває у нейрохірургічному відділенні Вінницької обласної дитячої лікарні. У нього діагностували струс мозку.

"Дійсно, дитина чудом залишилась жива. Це ж 4-й поверх, не жарт. Спасибі, що вишня під вікном росте", - зауважила Лілія Михайлівна.

Зараз ви читаєте новину «2-річний хлопчик вижив завдяки москітній сітці та дереву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути