понеділок, 18 липня 2011 20:25

На Донеччині однорічна дитина вижила після падіння з 5-го поверху

На Донеччині однорічна дитина вижила після падіння з 5-го поверху

На Донеччині однорічна дитина випала з 5-го поверху та залишилася живою. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС Донецької області.

Там зазначають, що до чергової частини Красноармійського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що бригадою швидкої допомоги в лікарню доставлена однорічна дівчинка, що випала з вікна квартири, розташованої на 5 поверсі. Під час перевірки встановлено, що дитина проживала разом зі своєю 25-річною мамою та бабусею.

Того дня дитина гралася в кухні біля вікна, закритого москітною сіткою, а його бабуся готувала їжу. Раптом жінка почула незрозумілий шум, обернувшись, побачила, що москітна сітка на вікні відсутня, і онуки також немає.

Дитина пройшла курс лікування і на цей час знаходиться удома.

Співробітниками кримінальної міліції у справах дітей Красноармійського МВ проведена перевірка всіх обставин події, складу злочину у даній події не виявлено.

Раніше повідомлялося, 23 червня із сьомого поверху чернігівської новобудови на вул. Червоногвардійській, 3в випав 27-річний Денис Розов. Переламав таз у трьох місцях, набив синці.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині однорічна дитина вижила після падіння з 5-го поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути