середа, 23 листопада 2011 16:13

П'яна прибиральниця випала з вікна Ужгородського національного університету

П'яна прибиральниця випала з вікна Ужгородського національного університету

У понеділок о дев'ятій вечора до ужгородських правоохоронців зателефонували з міської лікарні. Медики повідомили, що до них привезли жінку, яка випала з вікна третього поверху.

"До лікарні зразу ж виїхали міліціонери, - розповідала співробітник Ужгородського міського управління міліції Людмила Феєр. – Жінка була жива, але перебувала в стані алкогольного сп'яніння. Коли відійшла від спиртного, міліціонери її опитали".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донеччанка розбилася у день свого народження

З'ясувалося, що того дня 48-річна прибиральниця одного з корпусів Ужгородського національного університету вирішила випити. Для цього зачинилася в аудиторії на третьому поверсі. Коли добре випила і спробувала вийти на коридор, не змогла відчинити двері. Тому вирішила спуститися через вікно. Для цього ужгородка зірвала штору і прив'язала її до віконної рами. Але коли почала спускатися нею, зірвалася і полетіла вниз.

Лікарів викликали охоронці, які почули шум поблизу корпусу. Жінку до лікарні доставили у нормальному стані. Вона відбулася легким переляком. Зараз правоохоронці з'ясовують деталі випадку.

Зараз ви читаєте новину «П'яна прибиральниця випала з вікна Ужгородського національного університету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути