вівторок, 05 лютого 2013 13:27

Черкащанин організував в центрі Києва бордель з широким спектром послуг

Черкащанин організував в центрі Києва бордель з широким спектром послуг
Фото: obozrevatel.com

У Печерському районі столиці правоохоронці викрили так званий бордель з досить широким спектром послуг.

Протизаконний бізнес на початку цього року організував 35-річний житель Черкаської області. Будівельник за освітою, він вирішив не обмежувати себе у прибутках, і до стандартного зводячи клієнта з повією додав можливість отримання в пам'ять якогось "домашнього відео".

Чоловік розповів оперативникам, що штат повій постійно міняв. Бажаючих працювати з ним підбирав просто на вулиці. Як правило, це були дівчата, які вже мали досвід роботи в секс-індустрії. Спочатку робітниці лише надавали сексуальні послуги. Половину свого заробітку вони віддавали затриманому за пошук клієнта, за квартиру і охорону.

Вартість однієї години любові обходилася клієнтові близько тисячі гривень, але бажаючих скористатися послугами дівчат від цього менше не ставало. Тим більше, що для постійних, перевірених клієнтів організатор борделя пропонував додаткову "VIP" послугу - відеозйомку пристрасної любові з її подальшою обробкою. Ціна договірна, якість гарантована. У середньому година інтимних послуг відеосопроводженнем обходилася любителям "полунички" у 1500 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Запоріжжі закрили мережу борделів, яку організували мешканці сусідніх областей

Уже за 2 місяці бізнес почав приносити власнику надприбутки. Адже співробітниці додаткової плати за акторську майстерність не отримували, хоча й знали про відеозйомку і її подальше використання. До того ж, як не дивно, нова послуга швидко набула популярності - навіть реклама не знадобилася.

Про нововведення винахідливого підприємця і його бізнес оперативним шляхом дізналися правоохоронці. Саме вони і припинили діяльність борделю і за сумісництвом порностудії.

За даним фактом слідчим відділом Печерського райуправління розпочате кримінальне провадження за статтею 302 Кримінального кодексу України - створення або утримання місць розпусти і звідництво. А ось творчий підхід організатора протизаконної діяльності та його новаторська "VIP" послуга в чинному законодавстві розцінюється як виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів - стаття 301 Кримінального Кодексу України.

Зараз ви читаєте новину «Черкащанин організував в центрі Києва бордель з широким спектром послуг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути