четвер, 15 листопада 2012 16:46

У центрі Миколаєва пенсіонерка відкрила бордель

У центрі Миколаєва пенсіонерка відкрила бордель
Власниця "борделя" понесе кримінальну відповідальність. Фото: obozrevatel.com

Правоохоронці затримали 56-річну місцеву жительку, яка організовувала надання сексуальних послуг і втягнула в заняття проституцією молодих дівчат.

Так, пенсіонерка орендувала квартиру в центральному районі Миколаєва, а майбутніми секс-робітницями стали дівчата з малозабезпечених і неблагополучних сімей.

Щоб залучити клієнтів, звідниця розмістила в місцевих газетах і соціальної мережі Інтернет оголошення зі змістом: "Красива дівчина познайомиться із заможним чоловіком". Незабаром секс-бізнес налагодився і став приносити прибуток. У "борделі" працювало кілька дівчат віком від 18 до 30 років і щодня послугами "жриць кохання" користувалися до 10 жителів та гостей міста, пише "Новости-N".

Зібравши достатньо доказів щодо злочинної діяльності бабусі-сутенерки, співробітниками міліції одночасно були проведені санкціоновані обшуки квартири-"борделю" і за місцем проживання звідниці, в ході яких було виявлено та вилучено засоби контрацепції в кількості більше 3 тис. штук, інші предмети інтимного характеру, грошові кошти, отримані від клієнтів, а також документи, що підтверджують її причетність до скоєння даного злочину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житель Запоріжжя придумав, як швидко заробити на дитячому порно

Стосовно затриманих повій складені адміністративні протоколи, а ось власниця "борделя" понесе кримінальну відповідальність.

Слідчим відділом ММУ УМВС України в Миколаївській області збираються матеріали для порушення кримінальної справи за ч.2 ст.303 КК України ("Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією"), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 7 років.

Підозрювана у сутенерстві жінка дає свідчення слідству. Правоохоронцями проводяться заходи щодо встановлення осіб, які користувалися послугами повій.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Миколаєва пенсіонерка відкрила бордель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути