понеділок, 19 листопада 2012 23:40

Львів'ян закликали відмовитися від хутра
5

Фото: Євген Борісов

Сьогодні у центрі Львова біля пам'ятника Тарасові Шевченкові активісти "Екологічного опору" провели акцію із закликом припинити носити хутро й замінити його штучними й теплішими матеріалами.

Захисники тварин принесли на площу генератор, проектор, великі колонки й екран. Вони демонстрували людям фрагмент фільму "Земляни" де показували яким чином з живих тварин здирають шкіру й як їх утримують у неволі.

Кілька дівчат під час показу фільму роздавали перехожим листівки.

"Зараз починається період, коли жінки одягаються в шуби. Вони думають, що тварин на фермах утримують у комфортабельних клітках з усіма необхідними зручностями, - сказала активістка Неля Марчук. – Проте реальність зовсім інакша. Тварини утримуються в малесеньких клітках, справляють свої потреби під себе, живуть у смороді, а шкіру з них знімають живцем. Люди ж, які купують хутряні вироби спонсорують це жахіття. Це гроші на крові беззахисних божих істот".

Під час показу фільму на площу прийшли агітатори з ресторану "Старгород", де у вихідні на сцені під музику й танці голих дівчат вбивають тварин.

Неля у мікрофон попросила агітаторів йти геть з місця проведення. У відповідь одна з агітаторок послала її у пішохідну еротичну подорож.

Між "опорівцями" й "старгородцями" виник локальний конфлікт. Захисники тварин вимагали від дівчини у короткій спідниці попросити вибачення, проте вона заперечувала свою провину. Та до бійки не дійшло. Свині у платтях запропонували екологам розібратися пізніше.

Агітатори пішли геть. Активісти закликали усіх оминати "Старгород".

"Правильно, геть цих збоченців у костюмах свиней звідси, - кричав навздогін агітаторам старий чоловік. – Розвели бордель у центрі міста. Вас Бог прокляне за ваші дії! Чоловік у костюмі свині в платті – то не чоловік, а збоченець"!

Нагадаємо, нещодавно у Львові виник скандал через публічно вбиту свиню у "Старгороді", навколо якої танцювали голі дівчата. Пізніше стало відомо, що у "Старгороді" регулярно вбивають тварин під танці голих стриптизерок. Активісти "Екологічного опору" провели у суботу акцію проти "Старгорода".

Зараз ви читаєте новину «Львів'ян закликали відмовитися від хутра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути