вівторок, 09 серпня 2011 12:11

Через несмачний борщ мешканець Миколаївщини зарізав пасинка

В одному з селищ Арбузинського району Миколаївської області сталося вбивство, розповіли у прес-службі МВС області.

"Того дня Олексій разом з дружиною порались по господарству, коли додому повернувся вітчим. Чоловік зайшов до будинку та попрохав дружину свого пасинка дати йому поїсти. Жінка підігріла борщ та запросила батька до столу. Скуштувавши кілька ложок, чоловік почав проявляти своє невдоволення, мов, борщ кислий. Жінка почала пояснювати йому, що це не так, але той продовжував сваритися. В цей час до кухні зайшов Олексій. Хлопець зразу зрозумів, про що йде мова, та вступився за дружину. Вітчим не відступав та продовжував лаятися, тільки цього разу вже і з пасинком", - розповів Владислав Гнатенко з ВЗГ МВС у Миколаївській області.

За його словам, згодом сварка між вітчимом та дружиною Олексія перейшла на чоловіків.

"Розмовляючи на підвищених тонах, вони висловлювали претензії один іншому, але тривало це не довго. У якусь мить вітчим схопив ножа, яким щойно різав хліб, та вдарив ним Олексія у шию. Хлопець вискочив на вулицю, тримаючи руками рану, стримуючи кровотечу. Деякий час він сидів на подвір'ї, поки за ним не приїхала карета швидкої медичної допомоги, яку викликала дружина. Олексія терміново доставили до лікарні. Спроби медпрацівників врятувати життя хлопцю були марними. У потерпілого ножовим пораненням була ушкоджена артерія, що спричинило швидку втрату крові, від чого він і помер. Про те, що до реанімаційного відділення районної лікарні з колото-різаною раною шиї потрапив чоловік, правоохоронцям повідомили лікарі", - повідомили у міліції.

Оперативними заходами відразу було встановлено особу підозрюваного. На момент затримання чоловік знаходився вдома та відпочивав. Його не здивував візит правоохоронців і він спокійно здався у "руки правосуддя". Чоловік розповів слідчим, що спричинив тілесні ушкодження своєму пасинку за те, що йому приготували несвіжий борщ.

За даним фактом слідчим відділенням Арбузинського РВ УМВС порушена кримінальна справа за ознаками злочину передбаченого частиною 1 Статті 115 Кримінального кодексу України – навмисне вбивство.

Зараз ви читаєте новину «Через несмачний борщ мешканець Миколаївщини зарізав пасинка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути