вівторок, 15 березня 2011 20:45

Бузина розповів, як Кисельов обзивав політичну ситуацію в Україні "хохлосрачем"

Бузина розповів, як Кисельов обзивав політичну ситуацію в Україні "хохлосрачем"

Письменника Олеся Бузину образила поведінка Євгена Кисельова стосовно організації його програми "Велика політика" у минулу п'ятницю.

"Коли мене запрошували на цю дискусію, то ніхто не говорив, що я буду одним із головних дуелянтів, і що буду сперечатися з Поярковим. Якби мені це сказали, я би взагалі не прийшов на ефір. Поярков — клоун. Сперечатися з ними з приводу Шевченка, це все одно, що цілуватися з мавпою. А Кисельову потрібно піднімати рейтинг програми. Він тримає Пояркова на своїх передачах в якості штатного клоуна. Використовує його для того, аби озвучувати ті питання, які сам ставити не хоче" - сказав Бузина.

Письменник зазначив, що на його думку Євген Кисельов не готовий проводити ефіри таких програм, як "Велика політика".

"Він людина з Москви, людина, яка не знаходиться в українському контексті. Він думав, що можна виїхати за рахунок зовнішніх ефектів, хотілось гострої ситуації в студії. Але він не передбачав, що настільки гостро все буде. Бо не знав, хто такий Поярков, і хто такий Бузина. Бійки він не хотів. Вийшло те, що вийшло. Це результат поганої підготовки Кисельова. Кілька місяців тому почув у кулуарах, як Кисельов сказав про одну політичну ситуацію в Україні: "це - хохлосрач". Мене це просто вразило. Людина, яка приїхала в Україну заробляти гроші, повинна поважати цю країну. І якщо вже думати, що у нас хохлосрач, то хоча б не озвучувати це, навіть у кулуарах. І у нас не хохлосрач. У нас можуть побитися з ідеологічних питань, але срачів у нас немає", - додав письменник.

Нагадаємо, ефірі програми "Велика політика з Євгеном Кисельовим" сталася бійка між художником Сергієм Поярковим і Олесем Бузиною.

Зараз ви читаєте новину «Бузина розповів, як Кисельов обзивав політичну ситуацію в Україні "хохлосрачем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

118

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути