Ексклюзиви
вівторок, 15 березня 2011 19:11

Бузина каже, що пожалів по-справжньому бити Пояркова

Бузина каже, що пожалів по-справжньому бити Пояркова

Письменник Олесь Бузина не шкодує, що побився з художником Сергієм Поярковим у прямому ефірі телеканалу "Інтер", у минулу п'ятницю.

"Я з великим задоволенням трішки пом'яв Пояркова і навчив його притримувати язик і говорити правду. Не жалкую, що зробив це. Мені 42 роки і я не вперше б'юся у своєму житті. Я служив у армії, жив у казармі, коли вчився у Одеському університеті, жив у гуртожитку. У мене було нормальне життя чоловіка. А чоловіки інколи б'ються. Я чесно, я його трохи пожалів. У студії нерівна підлога і якби я вдарив його з розмаху, він би просто зламав хребет. Я непогано б'юся", - сказав він.

Бузина почав бійку після того, як Поярков заявив про те, що письменник писав про нього замовні матеріали.

"Він збрехав на мою адресу. А я дуже болісно реагую, коли про мене брешуть і можу провчити. Поярков звик говорити все, що приходить у його дурну голову й не відповідати за наслідки. Я ніколи не писав про нього замовних статей. Він сам колись зі мною познайомився. Поярков завжди намагається стати друзями людей, які мають репутацію, славу. Дуже просив, щоб я написав про нього статтю. Казав, що йому потрібна реклама, бо він хоче бути відомим. Дарував ці пачки малюнків, які називає своїми книжками. Я добра людина, тому згодився і написав про нього статтю. Просто так, як пишу сотні інших статей", - пояснив Бузина.

На запитання чи можна пояснити поведінку Пояркова, Бузина заявив, що той образився на нього.

"Я висміяв Пояркова і його повадки у своїй книзі "Поверніть жінкам гареми". Там він виведений під прізвищем Сергій Піарков від слова "піар". У книзі я описав історію мого з ним знайомства, про те як він лізе в друзі до відомих людей. Як письменник я мав право на це,тим паче, я не називав його відкрито, це — художній персонаж. Думаю, він дуже образився, бо має сильний комплекс неповноцінності. А потім 2005-го один рядок про нього потрапив у мою статтю. Вона була про звільнення Тимошенко. Я почав її з тощо, що "Підходячи до парламенту першого, кого я побачив — був Поярков". Потім точно не пам'ятаю і такі слова: "Всі слова Пояркова треба ділити на двоє". Він образився на мене за це. Коли зустрічались у Верховній Раді, чіплявся до мене "Почему ти написал, что все мои слова нужно делить на двое?". Кажу - "это устойчивый оборот. Это означает, что полностью тебе доверять нельзя. Только половина правды в твоих словах". От це і виплеснулось у таку відверту брехню у мою адресу", - зауважив письменник.

Зараз ви читаєте новину «Бузина каже, що пожалів по-справжньому бити Пояркова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

74

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути