пʼятниця, 12 серпня 2011 10:36

Британці дружно вирішили покарати погромників

Британці дружно вирішили покарати погромників

Онлайн-петиція про позбавлення учасників погромів у Великобританії всіх пільг і виселення їх з соціального житла набрала достатню кількість голосів для того, щоб бути винесеною на розгляд парламенту. До ранку п'ятниці, 12 серпня, документ підписали понад 116 тисяч чоловік, у той час як для обговорення відповідних заходів парламентаріями необхідно 100 тисяч голосів.

Автори петиції вважають, що британські платники податків не повинні забезпечувати існування тих, хто винен у руйнуванні майна та грабежах, а також виявив неповагу до держави. Вони вимагають покарати позбавленням соціальних пільг і виплат всіх, хто брав участь у погромах, що пройшли в основному з 6 по 10 серпня в Лондоні та інших британських містах.

Ця петиція була розміщена на урядовому сайті 10 серпня і швидко стала одним з найпопулярніших документів. Через велику кількість бажаючих підписатися під нею в четвер деякий час був недоступний сайт.

6 серпня в Лондоні почалися заворушення, приводом для яких стала загибель місцевого жителя Марка Даггана в конфлікті з поліцією. Вже на наступний день на вулиці вийшли сотні людей, вони били вітрини, підпалювали будинки й нападали на поліцейські дільниці.

Зараз ви читаєте новину «Британці дружно вирішили покарати погромників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути