субота, 24 березня 2018 15:40

Боєць "Азову" погрожував поліцейським фалоімітатором

Боєць "Азову" погрожував поліцейським фалоімітатором
Інцидент трапився під час обшуків на рекрутинговій базі "Азову".

В мережі з'явилось відео, як активіст "Національного корпусу" погрожує побити поліцейських рожевим фалоімітатором. Інцидент трапився вчора, під час обшуків на рекрутинговій базі "Азову".

Відео в мережі Youtube опублікували очевидці. Чоловіка на відео звати Юрій Іонов, стверджує на своїй сторінці в Facebook журналіст Артем Фурманюк.

"Знайомтеся, справжній арійський воїн з фалоімітатором в руках. Патріот-"азовець". Юрій Іонов ("Таксист") - лідер дочірньої ГО азовського руху "Зірка", - написав журналіст.

За його словами, Іонов виходець із Луганська, тривалий час жив у Москві і є членом неонацистського угруповання Misanthropic Division.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У сексшопі стали купувати костюми сепаратисток

На сторінці Юрія Іонова в Facebook пише, що він активіст "Національного корпусу", в минулому боєць полку "Азов". Також він учасник АТО.

"Сьогодні пси режиму зробили спробу штурму і захоплення нашої (Азовської) тренувальної бази. Поспішаючи на допомогу соратникам, я заїхав по дорозі в секс-шоп і затаритися деяким "аргументом". Посил даного дійства в наступному. Я і мої соратник вважаємо, що вступати в бій ми можемо лише з рівним або переважаючим нас за силою противником. Ми - воїни. Порошенківські собаки в погонах – пі…ри і чорти. Тому, ми вважаємо, що ця мерзота не гідна вмирати в бою від кулі або ножа. Ця мерзота заслуговує лише принизливої і болючої смерті. Собака режиму - не воїн, собака режиму - зрадник або повія", - прокоментував ситуацію Юрій на своїй сторінці.

Вчора, 23 березня, поліція прийшла з обшуком в рекрутинговий центр полку Нацгвардії "Азов" та офіс партії "Національний корпус". Поліцейські затримали біля 20 осіб, що перебували в приміщенні.

Правоохоронці розслідують справу про можливе незаконне заволодіння майном заводу АТЕК.

Активісти Нацкорпусу заблокували центральний виїзд із заводу та на 25 хв перекрили проїзд по просп. Перемоги. Також написали заяву про зникнення при обшуку особистих речей людей.

Зараз ви читаєте новину «Боєць "Азову" погрожував поліцейським фалоімітатором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути