вівторок, 03 червня 2014 18:35

У сексшопі стали купувати костюми сепаратисток

У сексшопі стали купувати костюми сепаратисток

В сексшопі найчастіше купують вібратори, фалоімітатори, парфуми з феромонами і білизну. Остання з новинок костюм сепаратистів для чоловіків і жінок. Про це кореспонденту Gazeta.ua заявила продавець інтернет-магазину Юлія Антонова.

"Подружжя рідко заходять вдвох. Зазвичай сміливіші чоловіки. Вони замовляють білизну для жінок, босоніжки і парфуми з феромонами. Торік були модними костюми у ролі червоної шапочки, стюардеси чи вчительки. Цього року просять костюми сепаратисток. Для жінок це коротка спідниця, топ та маска-балаклава. Для чоловіків - стрінги і маска. Є можливість повністю закрити очі. Коштує такий костюм від 350 до 500 гривень. Ціна залежить від розміру"

Жінки частіше замовляють вібратори, срібні кульки для збудження, змазку для сексу.

"По одному з американських досліджень лише 40 відсотків жінок отримують оргазм від сексу з чоловіком, - каже сексопатолог Віктор Крикун. - Жінці потрібна прелюдія, психологічна та моральна підготовка до сексу. Чоловіки люблять очима. До 40 років більшості достатньо побачити оголене тіло і уявити як він торкається щоб збудитися. Тривалість статевого акту у чоловіка залежить від того, скільки разів він займається сексом. В середньому від 7 до 10 хвилин. Жінці, щоб отримати оргазм без прелюдії треба від 15 хвилин і більше"

У сексшоп радить ходити разом через рік після подружнього життя.

"Цього часу достатньо, щоб притертися один до одного, дізнатися про сексуальні вподобання та обговорити що б ще хотілося спробувати. Тепер можна через інтернет подивитися приблизно яку б річ ви хотіли, а в магазині її взяти в руки, подивитись чи підійде матеріал, порадитись із продавцем. Не треба себе накручувати, що всі бачать як ви туди ходили і будуть це обговорювати. Продавці не мають права розголошувати свою клієнтуру. Зазвичай відвідувачі таких магазинів - люди старшого віку, бо вони вже переросли комплекси і похід до такого магазину для них, щось як сходити у супермаркет"

Зараз ви читаєте новину «У сексшопі стали купувати костюми сепаратисток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути