пʼятниця, 01 лютого 2019 09:43

Боялася гніву: знайшли жінку з донькою, яких шукали понад тиждень

Боялася гніву: знайшли жінку з донькою, яких шукали понад тиждень
У Переяслав-Хмельницькому на Київщині знайшли 30-річну Олену Лисенко та її доньку Анну, 9 років. Фото - Вісник Переяславщини

У Переяслав-Хмельницькому на Київщині знайшли 30-річну Олену Лисенко та її доньку Анну, 9 років.

Жінка з дівчинкою зникли ще 23 січня. Знайти їх допоміг водій маршрутки, повідомили у відділі комунікації поліції області.

"Водій зателефонував до поліції, що до однієї зі шкіл міста Переяслав-Хмельницький він підвіз жінку з неповнолітньою дівчинкою, які підпадали під прикмети розшукуваних. Одразу за вказаною адресою прибув працівник ювенальної превенції, щоб перевірити інформацію. Біля школи нікого вже не було, тож поліцейський продовжив пошуки. Опитував перехожих, працівників магазину, показував фото зниклих. І, нарешті, поліцейський побачив жінку з донькою на вулиці, але вони прямували у протилежному напрямку від місця проживання", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зникла екс-солістка "ВІА Гра": батько просить про допомогу

Як з'ясувалось, жінка втекла з донькою, бо боялась гніву чоловіка за її фінансові розтрати. Весь час вони ховались у Києві. Приїхавши до Переяслав-Хмельницького, втікачка хотіла повернути доньку додому, а потім знову їхати з міста.

Працівники поліції склали відносно недбалої матері адміністративний протокол.

За день до зникнення жінка намагалася вкоротити собі віку. Випила щурячу отруту із заспокійливими таблетками. Її знайшов чоловік 42-річний Анатолій Лисенко. Відвіз до лікарні. Промили шлунок, жінку врятували. Наступного дня Олена втекла з лікарні й пішла до школи, де навчалася її старша донька. З того часу їх не бачили.

Зараз ви читаєте новину «Боялася гніву: знайшли жінку з донькою, яких шукали понад тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути