неділя, 27 січня 2019 16:02

Зникла екс-солістка "ВІА Гра": батько просить про допомогу

Зникла  екс-солістка "ВІА Гра": батько просить про допомогу
Зникла екс-солістка "ВІА Гра" Дар'я Кобець. Фото - Facebook

Батько екс-солістки групи "ВІА Гра" Дар'ї Кобець, відомої під сценічними псевдонімами Даша Медова і Світу Кулум, звернувся до користувачів Facebook з проханням про допомогу.

"Пропала моя улюблена донечка. Я все літо намагався шукати її своїми силами, але мені не вдалося. Восени я подав у розшук. Її звати Дарина Володимирівна Кобець. Вона співачка, екс-учасниці групи ВІА ГРА, колишня дружина Олександра Швеця і мама їхньої спільної доньки Варвари. Її шукають вже кілька місяців, але є підозри, що вже ніколи не знайдуть", - написав Володимир Кобець.

Батько зниклої співачки в своєму пості стверджує, що на адресу Дар'ї неодноразово надходили погрози від її колишнього чоловіка. У вересні Володимир Кобець подав заяву про розшук доньки в поліцію. Він також побоюється за психічний стан внучки, відзначаючи, що дівчинка "залякана і мовчазна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зникли 11-річні школярки

"Зараз пошуки тривають, а значить, все ще жевріє надія знайти її хоча б живою. Люди, допоможіть мені. У жовтні їй було 28, а я не можу навіть привітати", - додав Кобець.

Дарина Кобець - колишня солістка української групи "ВІА Гра" Дмитра Костюка (2013-2014 роки). Вона також була учасницею Нацвідбору "Євробачення 2011" з піснею "Infinity".

Повідомили подробиці зникнення в місті Переяслав-Хмельницький на Київщині 30-річної Олени Лисенко з донькою Ганною, 8 років. Напередодні зникнення жінка намагалася вкоротити собі віку. Вона випила щурячу отруту із заспокійливими таблетками.

Зараз ви читаєте новину «Зникла екс-солістка "ВІА Гра": батько просить про допомогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути