Ексклюзиви
четвер, 04 серпня 2016 12:59

Бордель зі студентками-повіями викрила поліція
3

Фото: ГУНП у Дніпропетровській області

У центрі Дніпра у одній із квартир на проспекті Яворницького відкрили бордель. На роботу набирали за оголошенням, що потрібні дівчата-адміністратори, або ж здається кімната для дівчини із подальшим працевлаштуванням. Однією з вимог при прийомі на роботу був вік – не більше 25 років. Відгукувались переважно малозабезпечені студентки, які хотіли покращити своє матеріальне становище. На "співбесіді" пояснювали, що робота передбачає надання сексуальних послуг. Бордель працював близько року.

Про це кореспонденту Gazeta.ua повідомили у Нацполіції області.

"Було встановлено, що основні фігуранти справи - 45-річний сутенер та 26-річна адміністраторка закладу організували бордель. У квартирі постійно мешкали 3-4 дівчини, які завжди були напоготові надати клієнтам послуги сексуального характеру. Одна година такої праці оцінювалася в 1 тис. гривень, половину з них повія віддавала сутенеру. Наразі встановлені 6 дівчат, яких втягнули у заняття проституцією, проте робота по виявленню інших "робітниць" продовжується. За місцем організації борделю та проживання організаторів були проведені обшуки", - розповів Валерій Мамика, керівник відділу ГУНП Дніпропетровщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5-річний хлопчик впав у відкритий каналізаційний люк

Наразі адміністраторці притону обрана міра запобіжного заходу у видгляді домашнього арешту. Жінка раніше притягалася до адміністративної відповідальності за заняття проституцією, зараз має двох неповнолітніх дітей, мешкає разом із затриманим чоловіком-сутенером. Останній також мав судимість за скоєння умисного вбивства. Тепер їм загрожує до 7 років позбавлення волі. Їхні працівниці відбудуться штрафом.

Зараз ви читаєте новину «Бордель зі студентками-повіями викрила поліція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути