Ексклюзиви
четвер, 11 листопада 2010 11:53

Біля столичного вокзалу задушили відомого яхтсмена

Біля столичного вокзалу задушили відомого яхтсмена

У Києві відомого українського яхтсмена Володимира Єсипенка задушили у його власному авто Hyundai Tucson. Біля Південного залізничного вокзалу він чекав на дружину, яка поверталася до Києва потягом.

Як з'ясувалося, 54-річного киянина спочатку вдарили якимось важким предметом по голові, а потім задушили ременем безпеки.

У пресі тим часом з'явилася інформація, що у вбитого зник ноутбук.

Володимир Єсипенко був дуже відомою людиною серед любителів вітрильного спорту і не раз перемагав у змаганнях різного рівня.

У міліції вважають, що до вбивства відомого яхтсмена міг бути причетний злочинець, який 8 листопада на виході зі станції метро "Лівобережна" ножем убив чоловіка і поранив 19-річну дівчину.

За даними правоохоронців, це киянин, раніше судимий за грабежі і розбої. Його ріст близько 1 метра 85 см, лисий, з квадратним обличчям. Був одягнутий у темну куртку і спортивні штани. Підозрюваний після звільнення з місць утримання був під наглядом міліції.

"Зараз його шукають - посилено патрулюється весь лівий берег. Не виключено, що він причетний до іншого тяжкого злочину - вбивства яхтсмена Володимира Єсипенка, яке було скоєне в той самий день вранці в районі Південного вокзалу. Спортсмена вдарили важким предметом по голові, а потім задушили ременем безпеки", - розказав один зі столичних правоохоронців. Щоправда, офіційно в міліції кажуть, що ці злочини не пов'язані.

У міліції відпрацьовують декілька версій. Одна з них, що вбивця - психічно хворий.

ТСН, Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Біля столичного вокзалу задушили відомого яхтсмена ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути