середа, 28 квітня 2021 18:10

Били ногами в пах: школярки відлупцювали однокласника

Били ногами в пах: школярки відлупцювали однокласника
З отриманими травмами хлопчик потрапив до лікарні Фото: visti.rovno.ua

У Павлограді Дніпропетровської області школярки відлупцювали другокласника.

З отриманими травмами хлопчик потрапив до лікарні, розповіла в соцмережі мати постраждалого Тетяна Стеценко.

За словами жінки, її син перебував у школі. На перерві між ним та трьома дівчатками в чоловічому туалеті стався конфлікт, під час якого школярки ногами по черзі вдарили його в пах. Хлопчик відчув біль, але посоромився назвати вчительці, яка була на підміні, місце де болить, тож вказав на болі в животі.

"До медсестри сина не водили, забирав зі школи батько. Вчитель нічого йому не розповів. Увечері, коли пішли купатися й готуватися до сну, я побачила, що у нас проблема. Викликали швидку допомогу. Фельдшер, оглянувши дитину, сказав швидко їхати в травмпункт четвертої міськлікарні, вказавши попередній діагноз - розрив печеристого тіла", - розповіла жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Агресивні підлітки познущалися з двірника: момент потрапив на відео

Вони викликали поліцію, й у травмпункті фельдшер розповів правоохоронцям про травми в хлопчика. Сам постраждалий назвав імена і прізвища тих, хто його побив.

"Бригада "швидкої" доправила сина в обласну дитячу лікарню в Дніпрі. Там діагноз підтвердили. У нього в мошонці вільна рідина від удару і дві гематоми на самому статевому органі. Лікування дитина отримує, віримо в те, що хірургічне втручання не знадобиться", - розповіла мати хлопчика.

Жінка повідомила, що в школі з цього приводу провели педраду за участю вчителів, дітей та батьків. Дві дівчинки не визнали, що били другокласника, і "їхні батьки задоволеними пішли додому", а всю відповідальність, за словами матері постраждалого, переклали на третю дівчинку з неповної та неблагонадійної родини, мати якої на педраду не прийшла. Крім того, за словами жінки, адміністрація школи припустила, що дитину вдома побили батьки.

Сама ж жінка, щоб надати розголосу цій події, зробила публікацію в соцмережі. Користувачі порадили їй звертатися до ювенальної поліції та написати заяву.

У Запоріжжі дівчата 15 і 13 років з'ясовували стосунки через хлопця. Конфлікт закінчився бійкою, яку знімали на відео свідки.

Зараз ви читаєте новину «Били ногами в пах: школярки відлупцювали однокласника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути