Ексклюзиви
середа, 01 лютого 2017 13:45

Батько "бурштинового" прокурора насмерть переїхав жінку
6

30 січня близько 20:00 в селі Княгининок Луцького району Волинської області трапилася смертельна ДТП. 57-річний водій Subaru Tribeca на смерть збив пішохода, 35-річну жінку. Все трапилося на очах 7-річного сина потерпілої.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"Жінка із сином рухалися по узбіччю. Водій виїхав на смугу зустрічного руху, де наїхав на пішохода. Жінка загинула на місці. Водій утік", - йдеться у повідомленні.

Позашляховик правопорушника заблокували інші водії та викликали поліцію.

"Водія транспортного засобу затримали. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Згідно з висновком наркологічного дослідження, затриманий перебував у стані алкогольного сп'яніння", – передає Юрій Угланов, начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління ГУНП Волинської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний прокурор тікав від поліції та зніс огорожу

Затриманим виявився волинський підприємець Володимир Боровик. Він батько затриманого влітку 2016 року заступника прокурора Рівненської області Андрія Боровика, якого підозрюють у причетності до бурштинової мафії, пише visnyk.lutsk.ua.

Свого часу прокурор хвалився своїми батьками, що ті дуже заможні, тому він може дозволити собі все, що завгодно, а у прокуратурі працює винятково за ідею.

Затриманому загрожує до 8 років позбавлення волі.

Прокуратура Києва закрила кримінальне провадження проти 21-річного Станіслава Толстошеєва, якого підозрюють у смертельному ДТП в Києві.
Зараз ви читаєте новину «Батько "бурштинового" прокурора насмерть переїхав жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути