неділя, 11 вересня 2016 14:45

П'яний прокурор тікав від поліції та зніс огорожу

Уночі 10 вересня в Мукачевому 26-річний місцевий прокурор намагався втекти від патрульної поліції та потрапив у ДТП.

Про це повідомив прес-офіцер полції у містах Ужгород і Мукачеве Ернест Завадський, передає "УНН".

Близько опівночі поліцейські побачили припаркований з порушенням ПДР автомобіль Ford Fiesta, який знаходився на пішохідному переході. Патрульні зупинилися, щоб попередити водія про відповідальність за порушення, але той натиснув на газ і почав їхати. Поліцейські почали переслідування втікача, включивши проблискові маячки і звукові спецсигнали. На неодноразові вимоги гучномовця зупинитися водій не реагував, збільшуючи швидкість. На перехресті він не впорався з керуванням, заїхав на бордюр та зніс дорожнє металеве огородження магазину.

 

За словами патрульних, водій вів себе неадекватно та мав ознаки алкогольного сп'яніння. Майже відразу він почав пропонувати патрульним "вирішити ситуацію" на місці, натякаючи на хабар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підозрюваний у зґвалтуванні та вбивстві намагався втекти в Росію

Жодних документів на право керування транспортним засобом у чоловіка не було. Патрульні повідомили водієві про необхідність тесту на алкоголь, після чого він кинувся бігти від поліцейських. Коли його наздогнали, вів себе агресивно і вдарив поліцейського в обличчя.

 

Правоохоронці силою заспокоїли втікача, надівши на нього наручники. Однак чоловік почав імітувати поганий стан здоров'я, вимагаючи викликати йому швидку допомогу, яка госпіталізувала порушника до Мукачівської центральної районної лікарні. У медустанові патрульним відмовилися надати будь-які пояснення щодо розміщення втікача у відділенні реанімації.

Проте патрульні помітили, що в лікарні чоловік вживав якусь невідому речовину з пакунків із фольги.

Згодом стало відомо, що доставлений у лікарню 26-річний чоловік є прокурором у Мукачевому, а крім того – сином одного з керівників Мукачівської ЦРЛ. Унаслідок перешкоджання лікарів оглянути прокурора не вдалося.

Зараз ви читаєте новину «П'яний прокурор тікав від поліції та зніс огорожу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути