середа, 27 травня 2020 13:10

"Бачила все на власні очі" - дружина підозрюваного у зґвалтуванні поліцейського заступилася за чоловіка

Автор: facebook.com/ Сергій Сулима
  Сергія Сулиму  разом із колегою  підозрюють у зґвалтуванні 26-річної жінки  у Кагарлику. Його дружина  вважає, що   чоловік ні в чому не винен
Сергія Сулиму разом із колегою підозрюють у зґвалтуванні 26-річної жінки у Кагарлику. Його дружина вважає, що чоловік ні в чому не винен

Дружина поліцейського Сергія Сулими, якого разом із колегою підозрюють у зґвалтуванні 26-річної жінки у Кагарлику, вважає, що її чоловік ні в чому не винен.

А вона начебто бачила все, що відбувалося у відділенні, на власні очі. Про це вона пише в коментарях під дописом про їхнє весілля на сторінці свого чоловіка у Facebook, яку напередодні "захейтили".

Жінка, відповідаючи на коментарі людей, пише, що її чоловік найкращий і "такого не робив", а вона нібито "бачила все на власні очі" і зґвалтовану жінку також.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Будеш давати, коли я скажу" - адвокат жертви поліцейських розповів про мотив знущань

"Я знаю правду... Я бачила дівчину власними очима. Якщо було б це правда, я б не захищала чоловіка. Я розголошувати нічого не буду... Знаю точно і бачила тих людей, які вони! Я буду стояти на своєму. Якщо б це все було так, не сміла б захищати свою родину, а тим більше чоловіка, який такого не робив!!!", - пише дружина підозрюваного поліцейського Анна Сулима.

На запитання, як вона могла вийти заміж за такого чоловіка, жінка відповіла, що він найкращий чоловік.

"Самий найкращий чоловік! І не лізьте в мою родину!!!! Вважаю так і буду вважати, тому що, повторюю, бачила все власними очима, тому і буду за свого чоловіка стояти горою!" - відповіла жінка.

Автор: facebook.com/ Сергій Сулима
 
 

Колишніх поліцейських Кагарлицького відділу поліції на Київщині Сергія Сулиму та Миколу Кузіва заарештували на 2 місяці без права на заставу. Таке рішення виніс Голосіївський райсуд столиці 26 травня. Оперуповноваженому інкримінують зґвалтування, вчинене групою осіб. Кузіву - співучасть у зґвалтуванні та перевищення влади, що супроводжувались насильством.

Зараз ви читаєте новину «"Бачила все на власні очі" - дружина підозрюваного у зґвалтуванні поліцейського заступилася за чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути