вівторок, 30 січня 2018 10:30

Авто вилетіло в річку: загинули двоє людей

Авто вилетіло в річку: загинули двоє людей
На Закарпатті водій не впорався з керуванням та впав із авто в річку. Загинули двоє людей. Ще один чоловік зміг вибратися із машини. Фото — поліція Закарпаття

30 січня у селі Нижня Апша Тячівського району Закарпаття сталася ДТП. Житель села за кермом Оpel Тigra не впорався з керуванням і перекинувся в річку. Водій та один із пасажирів загинули на місці. Про це повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце автопригоди, встановила, що в селі Нижня Апша о 01:27 48-річний місцевий житель їхав із двома пасажирами з села Топчино. На вулиці Центральній водій не впорався з керуванням і з'їхав на узбіччя. Авто Оpel Тigra перекинулося на дах і впало у течію русла річки. Водій та 32-річний житель села Топчино загинули на місці. Інший пасажир — 39-річний місцевий - зумів вибратися з салону авто. Йому надали медичну допомогу", - розповіли правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закарпатець на "Жигулях" злетів у гірську річку і загинув

Автомобіль помістили на спецмайданчик Тячівського відділу поліції. Обставини справи з'ясовують. Відкрили кримінальне провадження.

Між селами Стара Некрасівка та Кислиці Ізмаїльського району на Одещині сталася аварія. Водій автомобіля "Жигулі" на слизькій дорозі не впорався з керуванням, виїхав за дорогу і на машині провалився під лід на каналі.

Зараз ви читаєте новину «Авто вилетіло в річку: загинули двоє людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути