вівторок, 30 квітня 2013 14:56

Закарпатець на "Жигулях" злетів у гірську річку і загинув

Закарпатець на "Жигулях" злетів у гірську річку і загинув
Фото: www.ricardo.com.ua

Учора вранці закарпатські рятувальники біля села Ділове Рахівського району витягли з річки Тиси "Жигулі" та 21-річного водія. Іван Годван був мертвий. За попередніми висновками судмедекспертів – хлопець захлинувся водою.

"Напередодні увечері Іван виїхав із села Ділове, де проживав з батьками, у напрямку селища Великий Бичків. Проїжджаючи по вулиці Молодіжній, повз мармуровий кар'єр "Трибушани", хлопець на "Жигулях" вилетів з траси і впав у річку Тису. Ймовірно, що цей відрізок шляху Іван їхав на швидкості і залетів у вибоїну на дорозі, через що його винесло", - розповіла жителька Ділового пані Людмила.

За висновками експертів, від того місця, де відбуло падіння у річку, до того, де автомобіль зупинився – 300 метрів. Весь цей відрізок води Тиси пронесли "Жигулі" разом з чоловіком.

"Напередодні у горах йшли дощі, тому Тиса у ці дні була дуже повноводна. Коли авто впало у річку, вода його накрила на 15 сантиметрів вище даху. Транспортний засіб у ріці на відстані 15-20 метрів від берега помітили вранці прикордонники відділу "Ділове" Мукачівського прикордонного загону. Вони й викликали міліціонерів та рятувальників", - сказала жінка.

Щоб витягти авто з води, рятувальникам знадобилося близько 9 годин.

За два тижні у Івана Годвана мало бути весілля.

Зараз ви читаєте новину «Закарпатець на "Жигулях" злетів у гірську річку і загинув». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути