понеділок, 29 квітня 2013 11:37

Столичні даішники збили чоловіка на пішохідному переході

В Оболонському районі столиці патрульний автомобіль ДАІ збив перехожого на пішохідному переході.

ДТП сталося 28 квітня, приблизно о 22.00, на вулиці Зої Гайдай, навпроти будинку 12/10. За словами двох автомобілістів у них відбулася невелика аварія через недотримання дистанції і вони викликали ДАІ, повідомляє "Автополігон.інфо".

  На вулиці Зої Гайдай патрульний автомобыль збив людину
На вулиці Зої Гайдай патрульний автомобыль збив людину

Через деякий час до місця аварії поспішав патруль ДАІ з включеним синім проблисковим маячком - він рухався по Зої Гадай від Маршала Тимошенка в напрямку Героїв Дніпра. У цей момент на пішохідний перехід ступив хлопець, який збирався перейти дорогу (праворуч-ліворуч по ходу руху авто). За словами свідків він встиг зробити всього лише кілька кроків, як його збив патрульний автомобіль (за словами свідків - на середині правого ряду). Тільки після цього даішний Daewoo Lanos зупинився.

За словами свідка-велосипедиста, він під'їхав до потерпілого, щоб допомогти йому - попросив лежати його нерухомо. У цей час до збитого пішоходу підбігли інспектори - вони кинулися його піднімати і відтягнули від місця його падіння до огорожі. Через деякий час під'їхали медики "швидкої", які госпіталізували потерпілого з забоями і підозрою на перелом стегна.

На місце ДТП приїхало керівництво ДАІ та МВС Оболонського району, представники прокуратури Оболонського району, оперативно-слідча група.

Зараз ви читаєте новину «Столичні даішники збили чоловіка на пішохідному переході». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути