четвер, 27 квітня 2023 19:07

Спецтема: Війна Росії проти України

Авіація та артилерія ЗСУ продуктивно відпрацювали по окупантах: що знищили

Авіація та артилерія ЗСУ продуктивно відпрацювали по окупантах: що знищили
Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили два пункти управління, район зосередження живої сили противника, засіб протиповітряної оборони, склад боєприпасів та два артилерійських підрозділи. Фото: Генштаб

Українські захисники продовжують знищувати російських загарбників та ворожу техніку.

Зокрема, авіація Сил оборони України за добу завдала чотирьох ударів по районах зосередження окупантів, а також удару по зенітно-ракетному комплексу противника. Про це ввечері 27 квітня повідомив Генштаб ЗСУ.

Також Сили оборони збили п'ять ворожих БпЛА різного типу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У РФ відправили у відставку генерала, який керував облогою Маріуполя

Водночас підрозділи ракетних військ і артилерії уразили два пункти управління, район зосередження живої сили противника, засіб протиповітряної оборони, склад боєприпасів та два артилерійських підрозділи.

Цієї доби противник завдав 25 авіаційних ударів, здійснив більш як 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

"Також, вночі, ворог завдав 5 ракетних ударів по Миколаєву, є постраждалі серед мирного населення, зруйновано та пошкоджено приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура", – повідомили у командуванні.

Готуючись до можливого контрнаступу України, окупанти могли перекинути військову техніку для підтримки поточних російських наступальних операцій у Донецькій області або на інших ділянках фронту.

Ситуація у Луганській та Харківській областях залишається напруженою, свідчать свіжі карти американського Інституту вивчення війни (ISW). Запеклі бої на Донбасі тривають.

Зараз ви читаєте новину «Авіація та артилерія ЗСУ продуктивно відпрацювали по окупантах: що знищили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути