Ексклюзиви
субота, 06 жовтня 2012 00:05

Спецтема: Розстріл у "Каравані"

Ярослав Мазурок фотографував "Караван" за рік до стрілянини

Ярослав Мазурок, якого підозрюють у стрілянині в торговому центрі "Караван", має свою сторінку в соціальній мережі "вКонтакте".

Ось які дані залишив він про себе в анкеті: сiмейний стан – одружений, політичні вподобання – помірковані, світогляд – умеренные, діяльність – метсенат, інтереси – возвышенные, улюблена музика – качественная, улюбленi фільми – позитивне, улюбленi телешоу – короткие, улюбленi книги – маленькие, улюбленi iгри – шахматы, улюбленi цитати – тематичне, про себе – молодец.

Також чоловік повідомляє, що він одружений, закінчив школу №1 в Кам'янці-Бузькій і служив в піхоті в Узбекистані.

Останнє фото завантажене 16 квітня цього року. Останній статус оновлено 7 серпня – "Ненавижу когда жена говорит, что в моей комнате бардак. Это феншуй, женщина".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пытался вызвать у людей положительные эмоции, а вызвал панику, наряд полиции и Сатану" - Ярослав Мазурок

21 січня змінив аватарку – поставив фото кота. Має 12 друзів. 21 квітня 2010 року Мазурок виклав фотографії мітингу біля адміністрації Президента. 4 вересня минулого року завантажив фотографії з відпочинку в Криму. На одному з фото стоїть на фоні набережної. Підписав: "Хвойный воздух невесом".

Через два дні створив ще один альбом – в ньому 11 фотографій Києва. На одній з них зображена вулиця Лугова і торговий центр "Караван".

Зараз ви читаєте новину «Ярослав Мазурок фотографував "Караван" за рік до стрілянини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

131

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути