пʼятниця, 07 грудня 2012 15:01

Американське подружжя перетворило на секс-рабиню дівчинку-інваліда

Американське подружжя перетворило на секс-рабиню дівчинку-інваліда
На лаві підсудних опинилися 47-річна Мерілін Беглі з міста Лебанон і її 45-річний чоловік Едвард. Фото: punchingkitty.com

В американському штаті Міссурі йде судовий процес у справі подружньої пари садистів-педофілів, які кілька років знущалися з неповнолітньої дівчини-інваліда. Зухвалі насильники навіть розмістили знімки своїх злочинів на обкладинці модного порнографічного журналу для садомазохістів, настільки вони були упевнені у своїй безкарності.

На лаві підсудних опинилися 47-річна Мерілін Беглі з міста Лебанон і її 45-річний чоловік Едвард. Жінка визнала себе винною в катуваннях потерпілої, яку втягнули в сексуальне рабство, пише газета The Huffington Post.

Як випливає з матеріалів справи, в лютому 2003 року зловмисники познайомилися з 16-річною дівчиною, що страждає розумовою відсталістю. Вона втекла від прийомних батьків, і подружжю Беглі не тяжко було умовити дівчину пожити з ними в їхньому трейлері.

Опинившись під владою пари Беглі, постраждала зазнавала витончених знущань. Злочинці накачали її наркотиками і застосовували тортури, використовуючи для цього воду, електрошокер і інструменти для пірсингу. Врешті садисти понівечили жертву так, що після звільнення з шестирічного полону їй знадобилася госпіталізація.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скульптор з Полтавщини створив намисто зі статевих органів політиків

Встановлено, що впродовж багатьох років Едвард Беглі не лише знущався з юної заручниці, а й заробляв на її муках гроші. Фотографії катувань він публікував на інтернет-сайтах для фетишистів і різних збоченців.

У липні 2007 року Едвард Беглі так осмілів, що навіть погодився опубліковуватися разом зі своєю жертвою на обкладинці модного журналу для збоченців Hustler's Taboo. На великому знімку зображена пов'язана гола дівчина в принизливій позі, а в кутку обкладинки надрукований ще один знімок - на ньому сам "Майстер Ед" тримає мотузок.

Усередині журналу на кількох сторінках була розміщена детальна стаття про оргії у будинку Беглі.

Жахливо те, що навіть голлівудський фотограф на ім'я Маркус, що працював з Едом і його секс-рабинею, не запідозрив нічого поганого.

Поступово Едвард Беглі перетворився на сутенера. Він став розміщувати в інтернеті оголошення, в яких пропонував садистам і сексуальним збоченцям усіх мастей взяти участь в катуваннях його "підопічної". Охочі могли розплатитися з ним за ці послуги практично чим завгодно: "Пан Ед" брав не лише гроші, але також сигарети, системні блоки комп'ютерів і навіть... м'ясо.

У 2006 і 2007 роках Едвард Беглі привозив свою секс-рабиню в Каліфорнію, де вона під його контролем займалася проституцією.

Зараз ви читаєте новину «Американське подружжя перетворило на секс-рабиню дівчинку-інваліда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути