четвер, 20 вересня 2012 16:54

Скульптор з Полтавщини створив намисто зі статевих органів політиків

Автор: Фото: Анна Лакиза
  Олег Рябо стверджує, що створив цю роботу на знак підтримки мусульман
Олег Рябо стверджує, що створив цю роботу на знак підтримки мусульман

57-річний скульптор Олег Рябо з міста Комсомольськ Полтавської області зробив намисто із семи моделей чоловічих та жіночих органів західних політиків. В композицію потрапили ті, хто найбільше пов'язаний із політикою США проти країн Близького Сходу.

"Хочу довести політиків до "білої гарячки", - розказує митець. - Мусульмани слабнуть під тиском США, які постійно лізуть на їхню територію. Є політики, які мають особливо жорстоку позицію. Тим самим підтримують дії Америки. От їм і перепало".

Скульптура статевого органа американського пастора Террі Джонса зроблена з глини.

"Джонс спалив Коран. Сам священик, але не розуміє, що таке релігія для людей, - каже Олег. - Крім того, педофіл. Тому орган на вигляд засохлий і в'ялий. Це какашки коричневого кольору з маленьким стрючком".

Орган екс-прем'єр-міністра Великобританії Тоні Блера зробив із двох великих тенісних м'ячів.

"Порівняв орган Блера з яйцями жирного, ситого бульдога, - говорить Рябо. - Його називали собачкою Джорджа Буша-молодшого. Щоб не робила Америка щодо Ірану, першою відзивалася Великобританія".

Інтимний орган головнокомандувача збройними силами НАТО Джона Аллена у вигляді двох керамічних куль, які цокотять між собою.

"Під час військових навчань його пах зачепила куля, залишилася лише подряпина, - каже скульптор. - Значить, має міцний орган. Сам по собі Аллен войовничий, непробивний, броньований".

Екс-президент США Джорж Буш потрапив у композицію за воєнну інтервенцію в Афганістан та Іран.

"Статеві органи — у вигляді двох обвислих груш, які видають чоловіка-імпотента. Мають старий вигляд, як і сам Буш. Груші труться одна об одну, бо зроблені зі щільного паролону, - говорить чоловік".

В композицію також потрапив посол США в Україні Джон Теорт. Для скульптури Рябо взяв стару губку.

"З неї пил летить. Бо Теорт старий. Треба на пенсії кефір пити, а він в Україні сидить, лізе в справи, скоро до кожного в постіль заглядатиме. Спить і бачить, як в Україні почалася громадянська війна, - продовжує скульптор. - Помітив, як він сідає на стілець. Ніби підкочує під себе яйця. Подумав, вони великі і м'які, тому мостить під сідниці".

Олег Рябо звернув увагу на американських політиків Хіларі Клінтон та Кондолізу Райс.

"Хіларі Клінтон з насолодою дивилася на вбивство Муаммара Кадаффі. Кричала:"Вау!". Інтимне місце зробив із гумових робочих рукавиць. Скульптура з певним змістом розтягується. Нагадує стару обвислу ганчірку, - продовжує митець. - Кондоліза Райс більш жіночна. Зроблений орган пружний, приємний на дотик. Помітив, їй не вистачає чоловічої ласки. На зустрічі з президентом Ірану Махмудом Ахмадінежад задивлялася на нього, випинала груди. Мабуть, чоловік дав натяк, що нічого не вийде".

Олег Рябо не боїться осуду. Каже, таким способом захищає мусульман.

"Нещодавно данський художник зробив карикатури на пророка Мухамеда, зараз таке саме роблять в Німеччині. Спілкувався з багатьма мусульманами. Вони принижені, ображені, - розказує скульптор. - Я вирішив своїми роботами розізлити Західний світ. Планую робити щось подібне і далі".

Зараз ви читаєте новину «Скульптор з Полтавщини створив намисто зі статевих органів політиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі